Over ons

Foto van Alice Hartman

Hoofdpijn instituut Gelderland is ontstaan uit de visie dat er veel meer mogelijkheden bestaan om van uw hoofdpijn af te komen dan het slikken van medicijnen alleen.

Na een innovatief en gestandaardiseerd onderzoek, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken wordt een behandelplan gemaakt dat is afgestemd op de individuele klachten van de client. Daarbij wordt samengewerkt met andere disciplines in de regio.

In de ruim 20 jaar dat Alice Hartman werkzaam is als therapeut heeft zij samen met andere specialisten een nieuwe visie ontwikkeld voor het behandelen van hoofdpijnklachten. Een belangrijke inspiratiebron bij het ontwikkelen van die visie heeft Dr. Dean Watson van the Headacheclinic (Australie) gehad.
(Meer informatie: http://www.headacheclinic.com.au/)

Hoofddoel van deze visie is de client bewust te maken van zijn hoofdpijnklachten en het verminderen van medicijngebruik. Dit wordt bereikt door specifiek onderzoek te doen naar de oorzaken van de hoofdpijnklachten. Na deze onderzoeken wordt een op maat gemaakt behandelplan gestart.

Hierbij maken we gebruik van verschillende behandelprogramma's zoals behandelprogramma's gericht op het versterken en ontspannen van de nek of een behandelprogramma gericht op het functioneren van het hele lichaam waarbij ook acupunctuur kan worden toegepast.

Contactgegevens

Hoofdpijn instituut Gelderland
T: 0318-645342
M: 06-26418015
E: info@hoofdpijninstituut-gelderland.nl

Vestiging Ede
Beukenlaan 7a
Ede
(Routebeschrijving)

Vestiging Bennekom
Veendersteeg 1d
Bennekom
(Routebeschrijving)